Tuesday, March 17, 2015

6.3. syömistä ja muumeja

Synttärien jälkeisenä päivänä ei tehty mitään kovin erityistä, lähinnä käveltiin, syötiin ja vähän shoppailtiin. Ei ihme sinänsä, kun edellisenä päivänä oli tullut pyörittyä ympäriinsä monen päivän edestä. :'D


Aamupalaksi syötiin edellisen päivän illallisen jämät (tai joku söi) ja muuta konbinista ostettua. Itse söin tuon oikeanpuoleisen salaatin, tuon tulisemman näköisen keiton (kengo väitti että se olisi järkyttävän tulista mutta mun makuaistin mielestä se oli juuri sopivaa :D) + vähän noiden valkoisten laatikoiden sisällöstä. ...jotka sisältää muuten kaikki nattoa. XD Eräs halusi terveellistä aamupalaa eikä nattoa myyty pienemmissä kuin kolmen seteissä, ehehe. Natto on kyllä hyvää, mutta en jaksanut oikein syödä sitä noiden muiden lisäksi + ilman riisiä, niin seuralaiseni sai hoidella nuo aikalailla kokonaan itse. :__D

 Tässä vielä muutama kuva siitä asunto-mikälie-yöpymispaikasta, kun edellinen merkintä vyöryi yli äyräidensä jo ilmankin näitä.

Pesukonekin löytyi, eli tuolla voisi loistavasti asua pidempäänkin. :) ...pesukonetta tosin ehtii kokeilla yhden yön yöpymiselläkin jos haluaa kaiken ilon irti. t: that's what we did

Ja vielä random kuva otakuparatiisista edelliseltä päivältä.


Aamupalan jälkeen kerättiin tavaramme ja lähdettiin takaisin Kengolle. Parin mutkan kautta tosin, koska käveltiin ensin Kandaan, jossa muun muassa verestettiin tuon koulumuistoja ja ostettiin leipää. Ja seistiin asemalla ainakin puoli tuntia, kun junalinjat seisoi syynä onnettomuus eli mahdollisesti (tai todennäköisesti) se, että joku on hypännyt/pudonnut kiskoille. D:


Maisemissa ei ollut kauheasti kehumista, mutta jäätiin silti vapaaehtoisesti pois parista ensimmäisestä sillipurkista ja mentiin vasta kolmanteen junaan, jossa tungos oli jo normaalitasoa.


Oomoriin saavuttuamme suunnattiin ensi töiksemme syömään. Ja vaikka tästä merkinnästä voisikin ehkä toisin ymmärtää, niin aamupalasta oli tuossa vaiheessa kulunut jo 5 tuntia. :D Lounaspaikkana toimi ketjuravintola Tapas & Tapas, joka mainostaa itseään eteläeurooppalaista ruokaa tarjoavana ravintolana. Listalta löytyy mm. tapaksia, salaattia, pastaa ja pizzaa.


Vaihtoehtoja oli liikaa, joten tilasin lopulta listan 人気No.1:n eli listan suosituimman annoksen. :D Sisältää mm. erilaisia mereneläviä ja oli juuri niin hyvää kuin miltä näyttääkin. *Q* Tultiin paikalle lounasaikaan, joten pastojen lisäksi hintaan kuului myös keittopöytä + eräänlainen drink bar.

En toki ole yhtään nuutuneen näköinen tai mitään... Tästä kuvasta joka tapauksessa näkee vähän ton ravintolan tunnelmaa. Jos siis katsoo taustaa eikä mun naamaa.

Oomori-maisemia tienylityssillalta (jota käyttää kuulemma lähinnä koululaiset joiden on käsketty käyttää sitä koska turvallisuus)


Lounaan jälkeen käväistiin Kengolla, mutta lähdettiin jonkin ajan päästä vielä uudestaan tallustelemaan ja pikkuisen shoppailemaan. Kengo vei mut nimittäin käymään Kiitos-nimisessä kaupassa. :')



...ja yllä näkyykin syy kyseisessä kaupassa käymiseen (siis kaupan nimen lisäksi). ♥

Muumeilun jälkeen palattiin Kengolle.


Päivällisenä tällä kertaa mm. kalaa ja sieniä. Ja sitten noita yhtiä mereneläviä joiden suomenkielistä nimeä en nyt millään saa päähäni (enkä japaninkielistäkään sen puoleen). Tuo alhaalla keskellä näkyvä purkki on muuten sellaista norilevätahnaa (joka oli muuten hyvää), jota voi syödä esimerkiksi riisin kanssa. Kuulemma vähän kuin furikake, eli köyhimmillään ateriaksi kelpaa se, että syö tuota ja riisiä. :D

 Tässä vielä Kengon vanhemmilta & siskolta saamani synttärilahja. Ne on ihan liian ystävällisiä, siinä oli jo ihan tarpeeksi lahjaa että sain asua ja syödä niillä... ;-;

No comments: